ΕΤΑΙΡΙΑ

Εταιρικό
Προφίλ

Η εταιρία MIXAΛΗΣ SWED OE  έχει διαγράψει μια επιτυχημένη και συνεχώς εξελισσόμενη πορεία στον κλάδο του αλουμινίου. Για περισσότερα από 30 χρόνια έχουμε αναγνωριστεί ως αξιόπιστος εταίρος στην κατασκευή προϊόντων υψηλής ποιότητας και άψογης αισθητικής . 

Η  MIXAΛΗΣ SWED OE είναι μια υπερσύγχρονη κατασκευαστική εταιρία, πιστοποιημένων ενεργειακών κουφωμάτων  για απλές αλλά και σύνθετες αρχιτεκτονικές εφαρμογές.

 Όλα τα προϊόντα της εταιρίας φέρουν τη σήμανση CE που επιβάλλεται από την κοινοτική οδηγία ΕΝ 14351-1 ΕΝ ISO 9001:2008.

Ο άψογος συνδυασμός της τεχνογνωσίας και το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό, έχουν σαν αποτέλεσμα την δυνατότητα κατασκευής οποιουδήποτε προϊόντος αλουμινίου σύμφωνα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του πελάτη και ανάγκες του χώρου.

Στην έκθεση μας  μπορείτε να ενημερωθείτε για τις απεριόριστες δυνατότητες που προσφέρουμε ως επίσημοι συνεργάτες της μεγαλύτερης εταιρίας αλουμινίου EUROPA.

Η EUROPA, αναγνωρίζοντας τις ιδιαίτερες κατασκευαστικές απαιτήσεις του νέου συρόμενου συστήματος Europa Minimal Frame, μας έχει επιλέξει ανάμεσα στους κατασκευαστές που δύνανται να κατασκευάσουν το νέο σύστημα. Η επιλογή γίνεται βάσει αντικειμενικών κριτηρίων χώρου, μηχανολογικού εξοπλισμού και συμμετοχής του κατασκευαστή στις τεχνικές ενημερώσεις για την ορθή τήρηση των προδιαγραφών.

Ενημερωθείτε περισσότερο για τα προϊόντα μας  και ζητήστε μας προσφορά! Καλέστε μας στο 2810 300936 ή στείλτε μας email στο info@swed.gr.

0
Ευχαριστημένοι Πελάτες
0
Ολοκληρωμένα Έργα
0
Χρόνια Εμπειρίας

Η φιλοσοφία μας

Empor faucibus aliquam dictum in neque orci mattis sit. Orci ut risus arcu sed orci varius sit.